Opinie

Rafał Popielski
Rafał Popielski
09:56 17 Oct 18
Jako magister inżynier mechanik, który poszukiwał najlepszą firmę szkoleniową z możliwością odbycia zajęć praktycznych - mogę bezwzględnie polecić tą firmę. Zajęcia były prowadzone bez żadnej ściemy i pomijania zagadnień, które są bardzo istotne dla osób, które w przyszłości pragną podjąć się pracy w charakterze programisty CNC. Myślę, że jest to lider na rynku kursów technicznych powiązanych z tematyką CNC. Zajęcia były prowadzone przez praktyków powiązanych z branżą.czytaj więcej
Marcin Karpiel
Marcin Karpiel
16:12 02 Oct 18
Robiłem kurs operator programista CNC. Bez wcześniejszej styczności z takimi maszynami po kursie jestem w stanie napisać już swój program. Nauczyli wszystkiego od podstaw. Świetnie wykwalifikowana kadra oraz super wyposażenie. Gorąco polecam szkolenia w tej firmie. Dodatkowo dostałem rabat zniżkowy na kolejne szkolenia w Numerika i nie jest wykluczone że skorzystam.czytaj więcej
Krzysztof Weremczuk
Krzysztof Weremczuk
19:11 30 Sep 18
Profesjonalne podejście do tematu. Zajęcia prowadzone od podstaw w sposób zrozumiały nawet dla osób które nie miały nigdy wcześniej styczności z maszynami CNC. Prowadzący szkolenie potrafią dokładnie i fachowo odpowiedzieć na każdy problem dotyczący programowania i obsługi CNC. Polecam!czytaj więcej
Mateusz Kmiecik
Mateusz Kmiecik
06:28 22 Aug 18
Zaczynając od informacji podawanych przez prowadzących, które są konkretnie na temat i podawane w prosty jasny do zrozumienia sposob, atmosferę panująca na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych, luźna z humorem ale też z głową. Praca na nowoczesnych maszynach obróbczych.Dodatkowe materiały pomocnicze do nauki w domu. Panowie znają sie na swojej pracy i chętnie dziełą się swoim doświadczeniem oraz wiedza.Osobiście polecam współpracę z ta firmą, Pozdrawiam.czytaj więcej
Marek Wszolek
Marek Wszolek
19:05 13 Aug 18
Może w ten sposob:1. Pierwsze wrażenie nowoczesnie wyposażona sala wykładowa oraz zajęcia praktyczne,2. Prowadzący część teoretyczną i praktyczną z ogromną wiedza i zawsze gotowi do odpowiedzi na zadawane pytania,3. Dużo przekazanej wiedzy w krótkim czasie, ale tak aby wszyscy zrozumieli,4. Bardzo miła atmosfera podczas szkoleniaOgólnie śmiało można polecić bo to młoda ekipa prężnie się rozwijająca i na tym pewnie nie skaczą 😉Dzięki chłopaki za zdobytą wiedzę 😁Życzę samych sukcesów 😁czytaj więcej
Michał Maleta
Michał Maleta
15:33 13 Aug 18
Ukończyłem kurs operator / programista CNC oraz programista CAM. Śmiało mogę polecić Numerike dla wszystkich, zarówno jako wprowadzenie do pracy w branży jak i w celu poszerzenia kwalifikacji. Szkolenie jest intensywne dlatego w te kilka dni można się sporo dowiedzieć oraz obyć się z maszynami i oprogramowaniem. Numerika to profesjonalna kadra i nowoczesne maszyny, a do tego cena jak najbardziej atrakcyjna.czytaj więcej
Adrian Smoter
Adrian Smoter
15:06 12 Aug 18
Bardzo profesjonalnie przygotowany kurs polecam wszystkim podziękowania dla Michała Pawła i Grześka za ogromną cierpliwość i przekazaną wiedze . *****
Przemysław Owczarek
Przemysław Owczarek
11:37 12 Aug 18
Brałem udział we wszystkich szkoleniach. Poziom wiedzy i umiejętności prowadzących są na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy mają do każdego indywidualne podejście, każdy wszystko zrozumie. Nie było problemu z tym, żeby instruktor został trochę dłużej i odpowiedział na dodatkowe pytania. Dostarczanej wiedzy jest na tyle dużo, że wymaga ona powtórzenia po kursie, we własnym zakresie. Najbardziej zaimponował mi poziom zaawansowania kursu programowania sterownika Heidenhain i obróbek z wykorzystaniem stołu obrotowego.czytaj więcej
Jacek Rubach
Jacek Rubach
08:11 06 Aug 18
Kurs CNC operator i programista.Świetny kurs, wart każdej złotówki. Sporo wiedzy przekazanej w przystępnej formie i w łatwy do zapamiętania sposób. Zdobyta wiedza i praktyka jest świetną podstawą do rozpoczęcia pracy w branży CNC.czytaj więcej
Marcin Szydłowski
Marcin Szydłowski
15:01 26 Jul 18
Kurs bardzo dobry zarówno od strony teoretycznej jak i praktycznej. Osoby prowadzące przekazywały i uczyły stosować wiedzę konkretnie i umiejętnie. Często omawiano i pokazywano filmiki z wypadków w tej branży co wg mnie było bardzo na plus i bez ściemy. Każdy mógł też pogrzebać przy maszynach, ubrudzić się i dotknąć zniszczonych narzędzi oraz profili z niewłaściwej lub nieprzemyślanej eksploatacji maszyn. Zajęcia praktyczne odbywały się z użyciem przemysłowych rysunków technicznych zarówno w CNC jak i CAM. Polecam.czytaj więcej
Artur Grizzly
Artur Grizzly
08:35 24 Apr 18
Bardzo dobrze przygotowany i poprowadzony kurs. Mimo ogromu informacji potrafią wbić je w głowę :) Daje solidne podstawy do dalszego rozwijania i utrwalania wiedzy. Pozdrawiam prowadzących!
Patryk Hennek
Patryk Hennek
17:30 13 Mar 18
Kurs operator programista CNC prowadzony bardzo profesjonalnie. Wiedza przekazywana jest w jasny i zrozumiały sposób. Zajęcia zarówno teoretyczne jak i praktyczne prowadzone są przez praktyków, którzy bardzo dobrze znają się na swoim fachu. Podczas pracy z maszynami wykonuje się faktyczne detale na potrzeby przemysłu, a nie szkolne przykłady. Mając wstępna wiedzę na temat programowania CNC jestem bardzo zadowolony ze szkolenia, które pozwoliło mi zyskać nową wiedzę i unormować sobie informacje, które już znałem.czytaj więcej
Mikołaj Borejko
Mikołaj Borejko
19:25 21 Feb 18
Zarówno teoretyczna jak i praktyczna część kursu świetnie prowadzona, tak by każdy mógł zrozumieć. Prowadzący znają się na rzeczy, uczą konkretów i mają ogromną cierpliwość nawet do tych najbardziej opornych, trzeba być wyjątkowo uzdolnionym żeby wyjść z tego kursu dalej nie mając pojęcia o cnc :D Właściwi ludzie na właściwym miejscu, polecam.czytaj więcej
Kamil Milewski
Kamil Milewski
18:13 18 Feb 18
Poziom wiedzy prowadzących bardzo wysoki, informacje są przekazywane w sposób zrozumiały, lecz jeśli nie wszyscy nadążają prowadzący chętnie wytłumaczy indywidualnie jeszcze raz, tak aby uczestnik wyniósł z kursu jak najwięcej. Na plus oczywiście nauka praktyczna na PRAWDZIWYCH obrabiarkach stosowanych w przemyśle, w przeciwieństwie niektórych innych "centrum szkoleń". Śmiało polecę każdemu znajomemu Numerikę. Jednak jeden minusik, moim zdaniem lepiej byłoby ograniczyć grupę uczestników do ośmiu naraz. Ale wtedy byśmy wszyscy czekali o wiele dłużej na wolny termin, bo uwierzcie, że do Numerki ustawiają się kolejki. Na koniec wielki plus - ciastka - znikaja bardzo szybko ;)czytaj więcej
eNAHa UeM
eNAHa UeM
20:31 14 Feb 18
Bardzo dobre przygotowanie wykładów teoretycznych pod względem treści. Przejrzysty sposób przekazu wiadomości. Zapewnione pomocnicze materiały naukowe pozwalają utrwalać niezbędne na kursie wiadomości. Zajęcia praktyczne pozwalają zapoznać się z maszynami i zrozumieć ich działanie. Podejście wykładowców oraz wyposażenie pracowni na wysokim poziomie. Prowadzący potrafią zainteresować tematem oraz udzielić odpowiedzi na zadawane pytania kursantów.czytaj więcej
Albert Burdziak
Albert Burdziak
19:23 12 Feb 18
Jako uczestnik ostatniego kursu programista operator CNC muszę przyznać że wykłady prowadzone są fachowo a wykładowcy potrafią skutecznie zachęcić kursantów do pracy i zdobywania wiedzy odnośnie maszyn CNC (tokarka i frezarka). Duża ilość informacji w krótkim czasie nie sprawiła nikomu problemu poprzez sposób w jaki została przekazywana. Zajęcia praktyczne były również przeprowadzone na najwyższym poziomie. Kurs zakończyłem w niedzielę a dziś w poniedziałek już dostałem pracę przy tokarce ze sterownikiem Siemensa po przedstawieniu swojej wiedzy i umiejętności. Szczerze polecam . Z wykładowcami idzie porozmawiać na luzie. Pozdrawiam panów Michała Grześka i Kamila. Dobra robota panowie oby tak dalej. (Płakałem jak z kursu wyjeżdżałem). Z pełnym uszanowaniem Bernard Burdziakczytaj więcej
I.R. C.
I.R. C.
13:36 12 Feb 18
Profesjonalne przygotowanie dydaktyczne dla kandydatów P/O CNC kursu pod wzgledem teoretycznym jak i praktycznym.profesjonalny maszyny tokarskie i frezarskie,wykwalifikowana kadra teoretyczno-praktyczna.Plusy:Profesjonalne nuczanie kursantow i przygotowabie ich do pracy w zawodzie P/O CNCWiedza zdobyt warta ceny.Miła i przyjazna atmosfera.Pozdrowienia dla Grzegorza (teoria)Kamila i Michała (praktyka) za dobre przygotowanie kursuczytaj więcej
WarspearManiac
WarspearManiac
19:00 11 Feb 18
Ogólnie to uważam, że to najlepszy kurs na operatora/programistę CNC w całej Polsce. Polecam także CAM w prawdzie bardziej wymagający, ale wiedza która w tak krótkim czasie jest w stanie dosłownie ,,wejść,, człowiekowi do głowy jest zasługą i zarazem pasją wykładowców. Pozdro ! :-) Norbert B.czytaj więcej
Bartłomiej B urdziak
Bartłomiej B urdziak
18:48 11 Feb 18
Bardzo fajnie prowadzony kurs. Pomimo bardzo dużej ilosci informacji podawanych w krótkim czasie wszystko jest zrozumiałe. Informacje są podawane w bardzo ciekawy i przystępny sposób. Kadra ma wiedzę, doświadczenie i jest dobrze przygotowana do prowadzenia kursu. Po prostu kurs jest warty swojej ceny. Jak najbardziej polecam. Serdecznie pozdrawiam Grześka, Kamila Pawła i Michała.czytaj więcej
Bartosz Sobczak
Bartosz Sobczak
10:59 15 Dec 17
Szkolenie intensywne i bardzo treściwie, zawierające zarówno podstawy programowania, ich realizację na różnych systemach sterowania jak i praktyczną obsługę samej obrabiarki. Dodatkowym plusem jest możliwość zobaczenia rzeczywistej obróbki przedmiotu za pomocą własnoręcznie napisanego na szkoleniu programu.czytaj więcej
Michał Krasowski
Michał Krasowski
13:43 14 Dec 17
Mnóstwo wiedzy skompresowane w aż 80-ciu godzinach szkolenia. Dodatkowo nie sama teoria, a wstęp do praktyki podczas 4 dni pracy przy maszynach CNC. Polecam
Jakub Zaworski
Jakub Zaworski
09:36 13 Dec 17
Polecam każdemu zainteresowanemu, krok po kroku wszystko pokazane w bardzo przystępny sposób i nawet jeśli ktoś wcześniej nie miał styczności z CNC po kursie będzie posiadał bardzo solidne podstawy do rozpoczęcia pracy. Wszystkie 8 dni były bardzo szczelnie wypełnione ćwiczeniami i zadaniami włącznie z samodzielną pracą na obrabiarkach.czytaj więcej
Adam Muszyński
Adam Muszyński
13:28 08 Dec 17
Masz A
Masz A
10:56 03 Dec 17
Zadowolony ;)
Zobacz wszystkie opinie Napisz Opinię


Piotr Maksimuk
Piotr Maksimuk
2018-09-17T20:02:56+0000
Profesjonalizm i jakość, jeżeli myślisz że zapłacisz i masz papier na operatora lub programietę -jesteś w błędzie. Tu nie ma taryfy ulgowej, zajęcia do 18-tej lub dłużej jeżeli grupa nie wyrabia, zero ściągania na egzaminach, zero zabawy na telefonie w czasie zajęć, fb czy gierki odpada, 100% skupienie. Praca na pełno wymiarowych maszynach nie miniaturkach na biurko. Tego właśnie szukałem - jakości! Piotr- kurs sierpień 2018
Joanna Dalia Ka
Joanna Dalia Ka
2018-08-30T03:43:27+0000
Brałam udział w szkoleniu operator - programista oraz programista CAM. Gorąco polecam szkolenie wszystkim, tym którzy zaczynają jak również tym którzy pracują w zawodzie a chcieli by dowiedzieć się czegoś więcej. Wykładowcy z dużą wiedzą i cierpliwością, odpowiadający na każde pytania. Ogrom wiedzy przekazany w krótkim czasie ale w przystępny sposób.
Witold Stachowiak
Witold Stachowiak
2018-08-20T14:20:18+0000
Bardzo dobrze poprowadzony kurs na wysokim poziomie, prowadzony przez wykwalifikowaną kadrę na prawdziwych maszynach przemysłowych, a nie jakichś małych zabawkach. Szczerze polecam!
Krzysztof Loryński
Krzysztof Loryński
2018-06-30T20:15:25+0000
Kurs odbyłem w terminie 9-17.06.2018. Polecam bardzo. Jasny i czytelny przekaz wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej.Całe szkolenie zgodnie z programem.Nie było pytań bez odpowiedzi.Ze szkolenia wyniosłem wiedzę której oczekiwałem. Pozdrowienia z nad morza dla ludzi z Numeriki , których miałem przyjemność poznać
Szymon Tomaszewski
Szymon Tomaszewski
2018-06-10T17:29:31+0000
Dopiero po kursie otworzyły mi się oczy i wiedziałem co z czym i jak. Profesjonalne wykłady i super praktyka.
Bartłomiej Bartosz Janas
Bartłomiej Bartosz Janas
2018-05-30T09:08:54+0000
Odbyłem kurs operatora-programisty CNC. Program kursu zawierający 8 dni po 10 godzin zajęć, to nie była fikcja. Dwa dni skondensowanej teorii z obróbki skrawaniem, budowy maszyn, rysunku technicznego na złapanie wspólnego języka. Dwa dni przy symulatorze sterownika Sinumerik akurat na zapoznanie się z pulpitem przy maszynie. Pan Grzegorz przedstawia ogrom wiedzy w bardzo przystępny sposób. Cztery dni zajęć praktycznych na warsztacie prowadzone przez specjalistów-praktyków z ogromnym doświadczeniem. Przekładają na rzeczywistość wiedzę teoretyczną i pokażą wszystkie chwyty dozwolone przy obsłudze obrabiarek CNC. Kurs wyważony idealnie, szkoleniowcy z pasją opowiadają o swojej pracy i potrafią zarazić takim podejściem. Polecam w 100% Numerikę!!!
Tomasz Saletnik
Tomasz Saletnik
2018-05-16T19:15:59+0000
Bardzo polecam.
Krzysztof Piątek
Krzysztof Piątek
2018-04-23T20:20:05+0000
Kurs na wysokim poziomie. Moge śmiało polecić.
Łukasz Zygmunt
Łukasz Zygmunt
2018-03-30T07:41:36+0000
Świetne szkolenia. Wykłady prowadzone bardzo dobrze, nawet oporni wchłaniają szybko wiedzę. Zajęcia praktyczne z fajnymi prowadzącymi o różnym podejściu do wykonywanej pracy także dla każdego znajdzie się coś co mu podpasuje. Nowa sala z nowymi komputerami - komfortowa nauka. Podejście do klienta-kursanta znakomite. Jeśli zrobicie jakieś nowe kursy chętnie jeszcze się poszkole :).
Andrzej Gudan
Andrzej Gudan
2018-02-21T04:42:21+0000
Kurs na najwyższym poziomie. W swojej karierze zawodowej uczestniczyłem w bardzo wielu szkoleniach i wierzcie mi rzadko się zdarza tak wielkie zaangażowanie prowadzących. Dotyczy to części teoretycznej jak i kursu bezpośrednio przy obrabiarkach. Wielki szacun dla Grzegorza, Kamila, Michała i Pawła. Wprawdzie ilość przekazywanych informacji jest spora, aż momentami mózg się lasuje, to przy dodatkowej nauce własnej jest do ogarnięcia. Ukłony należą się również Pani Aleksandrze, za profesjonalne prowadzenie części administracyjnej kursu. Zdecydowałem się na skorzystanie ze szkolenia przygotowanego przez firmę Numerika po zapoznaniu się ze wcześniejszymi pozytywnymi opiniami na Facebooku. W pełni je potwierdzam.
Krzysztof Marciniak
Krzysztof Marciniak
2018-01-28T15:21:17+0000
W skali 1-5. Daje 7+ Godne polecenia to mało powiedziane.�����
Mike Mike
Mike Mike
2017-12-11T13:05:35+0000
Bardzo polecam Numerikę. Jestem świeżo po kursie CNC . Program intensywny ale poziom wiedzy i przekazywania jej przez prowadzących jest na najwyższym poziomie. Nie żałuję. Program prowadzony od podstaw i w pełni spełnił moje oczekiwania :)
Dominik Zaborowski
Dominik Zaborowski
2017-12-08T19:57:48+0000
Bardzo polecam wszystkim zainteresowanym. Bardzo intensywny program realizowany w 100%. Świetna kadra nauczycielska, której zależy na tym żeby czegoś nas nauczyć a nie pogadać i iść do domu. Super atmosfera i przede wszystkim bardzo wymagające szkolenia które dają ogromną wiedzę i umiejętności które wykoszstamy pracując w zawodzie. Polecam bo naprawdę warto.
Przemek Rak
Przemek Rak
2017-10-29T15:34:22+0000
Polecam
Dominik Słowikowski
Dominik Słowikowski
2017-08-15T10:21:41+0000
Jestem świeżo po kursie. Na początku interesowały mnie dwie firmy oferujące kurs obsługi CNC. Zdecydowałem się na Numerikę. Mam podziw do prowadzących za wiedzę popartą doświadczeniem. Przez wiele lat uczestniczyłem w szkoleniach z kilku dziedzin zawodowych. Pan Grzegorz najbardziej zaskoczył mnie pod względem przygotowania programu kursu i pilnowania przebiegu. Prowadził w sposób jasny, czytelny, oparty na łatwych do zrozumienia przykładach. Wiedzę teoretyczną ma bardzo bogatą, podobną zdobywa się podczas wielu lat nauki i praktyki. Polecam Pana Michała, którego żartobliwie nazywałem "Mistrzu/Sensej" gdyż poziom obsługi maszyny w systemie Fanuc opanował po mistrzowsku. Ze spokojem wyjaśniał wszystkie wątpliwości, zadawane nawet kilkukrotnie ;) Bardzo pozytywne podejście do nauczania! Pozdrawiam Pana Pawła, który wywarł na mnie ogromne wrażenie swoim książkowym podejściem do obsługi i programowania frezarki ze sterownikiem Sinumerik. Wieloletnie doświadczenie w programowaniu przełożyło się na dobre przygotowanie mnie do przyszłego zawodu. Pozdrawiam też Pana Kamila. Niedawno rozpoczął przygodę z Numeriką a już daje po sobie poznać, że będzie jednym z lepszych szkoleniowców. Według mnie Numerika ma świetny zespół, nowoczesne maszyny, i wspaniałe przygotowanie do szkolenia przyszłych operatorów CNC. Dziękuję za wszystko i polecam każdemu.
Marcin Robak
Marcin Robak
2017-08-03T12:49:59+0000
Polecam kurs na wysokim poziomie, pozdrawiam wykładowców
Paweł Gulanowski
Paweł Gulanowski
2017-07-20T16:37:35+0000
Kurs godny polecenia w 100%. Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne dające dobrą podstawę do zajęć praktycznych nawet kompletnie początkującym osobom. Na zajęciach praktycznych każde niezrozumiałe zagadnienie zostało omówione i na każde pytanie otrzymałem kompletą odpowiedż .Każdy kto zdecyduje sie na kurs na pewno nie będzie zawiedziony .Pozdrawiam.
Krzysztof Majsner
Krzysztof Majsner
2017-06-24T15:47:08+0000
Rewelacja! Świetnie zorganizowany program, profesjonalnie przekazana wiedza i nowoczesne maszyny.ZDECYDOWANIE POLECAM!
Andrzej Delinowski
Andrzej Delinowski
2017-06-10T14:46:03+0000
Kurs na b.wysokim poziomie merytorycznym, połączony z wyjątkowymi kompetencjami dydaktycznymi prowadzących - tu szczególny ukłon w stronę Grzegorza, prowadzącego teoretyczny wstęp przez pierwsze 4 dni. Wiedza rzeczywiście przekazywana od podstaw, pozwalająca mojej 10 os. grupie, w której może 2 osoby miały wcześniej cokolwiek wspólnego z CNC, na zaliczenie całkiem wymagającego egzaminu z wysokim średnim wynikiem. Pod wszystkimi pozytywnymi uwagami nt kursu, prowadzących oraz zaplecza sprzętowego podpisuję się bez najmniejszej wątpliwości. Dzięki temu kursowi, połączonemu z kursem Programisty CAD CAM, 2 tyg po zakończeniu kursu rozpocząłem pracę jako operator-programista, a 2 miesiące później otrzymałem propozycję pracy na stanowisku technologa. Duże znaczenie dla pracodawcy miał certyfikat TUV oraz zakresy programowy odbytego kursu. Jestem bardzo zadowolony z dokonanego wyboru.
Kush Qba
Kush Qba
2017-06-02T14:01:31+0000
Polecam fachowa robota, najlepsze centrum szkoleń w Polsce :)
Michał Czerniawski
Michał Czerniawski
2017-05-28T18:32:02+0000
Bardzo profesjonalny kurs na operatora-programistę CNC. Polecam każdemu kto jeszcze się zastanawia gdzie przejść szkolenie. Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób ciekawy, a bloki materiałowe podzielone tak, by łatwo przyswoić i uporządkować wiedzę. W trakcie zajęć praktycznych mieliśmy okazje programować w sterownikach sinumerik i fanuc na nowoczesnych, dobrze wyposażonych maszynach. Ćwiczeniowcy pełna profeska i z poczuciem humoru. Na zajęciach zawsze można liczyć na ich pełną pomoc i wiedzę która jest imponująca.
Krzysztof Lesniak
Krzysztof Lesniak
2017-05-26T19:34:43+0000
Franciszek Koczy
Franciszek Koczy
2017-05-26T18:16:40+0000
Bardzo profesjonalne podejście do tematu obróbki skrawaniem CNC.Przystępnie przekazywana wiedza. Ogromne doświadczenie prowadzących kurs.Pozdrawiam serdecznie cały zespół i dziękuję za wyrozumiałość oraz szczere zaangażowanie.
Mateusz Kaźmierczak
Mateusz Kaźmierczak
2017-05-15T13:10:10+0000
Polecam każdemu kurs na programistę/operatora. Człowiek może przyjść nie wiedząc czym dokładnie są maszyny cnc i praca w tym zawodzie. Ukończyłem go usatysfakcjonowany, z dobrą wiedzą i doświadczeniem. Bez tych praktyk sama teoria by nie wystarczyła. Prowadzący bardzo dobrzy z teorii(Grzesiu) i praktyk(Michał i Paweł). Można z z nimi swobodnie rozmawiać i podpytać.
Jan Wyr
Jan Wyr
2017-05-13T18:59:42+0000
Mega intensywny kurs! Super prowadzący z darem do przekazywania wiedzy. Gorąco polecam!
Dawid Jaworski
Dawid Jaworski
2017-05-01T12:58:21+0000
Odbyłem kurs cnc w tej firmie i bardzo ją polecam. Zajęcia teoretyczne na najwyższym poziomie, podobnie jak praktyczne na bardzo dobrym (i drogim!) sprzęcie a nie domowych januszowych maszynkach cnc. Polecam zainteresowanym tematyką cnc oraz wahającym się nad wyborem odpowiedniego miejsca do nauki.
Przemek Lewszyk
Przemek Lewszyk
2017-04-15T15:46:41+0000
Ogromna ilość wiedzy przekazana w przystępny sposób, do tego praktyki na najnowszych obrabiarkach. Będę tu wracał na kolejne szkolenia ;)
Jakub Zaworski
Jakub Zaworski
2017-04-10T12:23:53+0000
Polecam każdemu zainteresowanemu, krok po kroku wszystko pokazane w bardzo przystępny sposób i nawet jeśli ktoś wcześniej nie miał styczności z CNC po kursie będzie posiadał bardzo solidne podstawy do rozpoczęcia pracy. Wszystkie 8 dni były bardzo szczelnie wypełnione ćwiczeniami i zadaniami włącznie z samodzielną pracą na obrabiarkach.
Tomasz Fijołek
Tomasz Fijołek
2017-04-05T11:15:29+0000
Darek Wójcik
Darek Wójcik
2017-04-04T09:44:13+0000
Witam,Czy komuś z obecnych kursantów udało się znaleźć pracę w Anglii po odbytym kursie?Info na priv.Pozdrawiam
Sławek Lozinski
Sławek Lozinski
2017-03-24T17:56:38+0000
Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Szkolenie intensywne z dużą dawką wiedzy. Prowadzący zajęcia teoretyczne jak i praktyczne bardzo kompetentni. Serdecznie polecam!
Szymon Grządka
Szymon Grządka
2017-03-13T15:23:31+0000
Pełen profesjonalizm!!!! Polecam !!!!
Tomasz Bujacz
Tomasz Bujacz
2017-03-12T21:47:47+0000
Kurs operator-programista CNC polecam w 100%. 80 godzin intensywnej nauki która powinna każdego chcącego przygotować do zawodu. Kadra świetnie wywiązuje się ze sposobu i ilości przekazywanej wiedzy. Myślę, że lepiej trafić nie mogłem i odliczam już dni do kolejnego kursu Programista CAM. Pozdrowienia dla ekipy Numerika.
Paweł Wojnarowicz
Paweł Wojnarowicz
2017-02-27T20:36:57+0000
Kurs przeprowadzony na bardzo wysokim poziomie. Zajęcia zarowno teoretyczne jak i praktyczne przekroczyły moje oczekiwania. Prowadzący zajęcia okazali sie profesjonalistami. Żadne z pytań nie pozostało bez odpowiedzi. Przeglądałem i rozważałem wiele ofert, ale ostatecznie wybrałem Numerikę i jestem z tego wyboru bardzo zadowolony. Szkolenie pomogło rozwinąć wiedzę zdobytą na studiach. No i baaardzo duzo czasu na zajecia praktyczne, podczas ktorych naprawde mozna nauczyć sie obslugi obrabiarek.Gorąco polecam kurs CNC w tej firmie.
Hej Dool
Hej Dool
2017-02-26T22:30:56+0000
Połączenie ogromu wiedzy technicznej z życzliwym usposobieniem daje fajne rezultaty nawet dla osób , które nie miały najmniejszego kontaktu z obrabiarkami CNC. Gorąco polecam :-)
Paweł Czyżniejewski
Paweł Czyżniejewski
2017-02-25T14:04:37+0000
Witam, 7 dni po ukończeniu kursu znalazłem pracę :) Kurs bardzo rzeczowy i na temat. Czas wykorzystany w 100% na naukę oraz zapoznanie się z tematem CNC. Zdecydowanie polecam osobom, które wiążą przyszłość z CNC i chcą się jak najlepiej przygotować :) Pozdrawiam, Paweł.
Kamil Gorczyca
Kamil Gorczyca
2017-02-23T18:46:36+0000
Dziekuje za super szkolenie i fachowo przekazana wiedzę ,po odbyciu kursu w waszej firmie znalazlem prace w zaledwie tydzien po kursie polecam te szkolenie i certyfikaty ktore ułatwia znalezienie konkretnej pracy,pozdrawiam prowadzacych kamil
Arkadiusz Golub
Arkadiusz Golub
2017-02-22T21:28:04+0000
Kurs operator programista CNC polecam jak najbardziej. Kurs jest bardzo intensywny, na zajęciach teoretycznych nawet laik w tym temacie zostanie oświecony dużą ilością wiedzy. Czas szukać pracy i nabywać doświadczenia. Zajęcia praktyczne na profesjonalnym sprzęcie oraz z profesjonalistami. Pozdrawiam super załogę.
Marcin Woźniak
Marcin Woźniak
2017-02-20T17:12:23+0000
Odbyłem kurs na programistę i operatora CNC i bardzo go polecam innym. Kurs bardzo intensywny, wiedza przekazywana na wysokim poziomie. Profesjonalna grupa wykładowców którą pozdrawiam :)
Marcin Joachimiak
Marcin Joachimiak
2017-02-12T17:02:25+0000
Kurs na programistę i operatora CNC odbyty w 8 dni 10 godzin dziennie. Mega intensywny kurs, teoria przekazywana w profesjonalny sposób. Na każdą wątpliwość, pytanie, Pan Grzegorz odpowiadał i tłumaczył jasno i przejrzyście. Praktyka - 2 dni na tokarce, 2 dni na frezarce. Wystarczająca ilość godzin aby połapać podstawy. Sale gdzie grupa odbywa teorie są w nowym budynku, blisko jest co zjeść na ciepło. Sale gdzie odbywaliśmy praktyki również nowoczesne, maszyny jeszcze nowsze :)Oczywiście - nie można myśleć że po kursie już jesteśmy "pro" ... cała zabawa zaczyna się od kursu, więc wszystko zależy od nas co będzie dalej. Generalnie - POLECAM !
Tomasz Klimowicz
Tomasz Klimowicz
2017-02-07T11:32:19+0000
Kurs programista operator CNC na wysokim poziomie, zajęcia odbywały się na najnowszym sprzęcie. Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna przygotowana profesjonalnie. Instruktorzy kontaktowi, potrafią wytłumaczyć temat, odpowiadają na wszystkie pytania. Jestem bardzo zadowolony, polecam.
Maciej Jackowski
Maciej Jackowski
2017-02-03T13:37:23+0000
Absolutnie niezbędny dla osób zaczynających przygodę z CNC! Serdecznie polecam podnoszenie swoich kwalifikacji w Numerika .Pozdrawiam!
Arkadiusz Wielgocki
Arkadiusz Wielgocki
2017-01-24T10:54:33+0000
Wszystkim polecam,ktorzy chca poznac srodowisko osługi i obrobki CNC.Odbylem kurs i moge powiedziec,ze Ci ktorzy nie mieli doczynienia z maszynami CNC to ten kurs wam to wyjasni i przyblizy temat zwiazany z oblsuga maszyn,programowaniem i bezpiecznym podejsciem do obslugi obrabiarek. 80 godzin w pelni wykorzystacie na wiedze teoretyczna i praktyczna.Wnioskuje ze nie zaluje ze odbylem ten kurs i wszystkim innym rowniez polecam.
Chris Ro
Chris Ro
2017-01-22T14:47:05+0000
Niezdecydowanym polecam kurs w Numerice! Zajęcia prowadzone bardzo przejrzyście. Pozdrawiam
Grzegorz Haładus
Grzegorz Haładus
2016-12-19T12:44:12+0000
Witam, odbyłem w tym ośrodku kurs "Operator / Programista CNC " szkolenie przeprowadzone bardzo intensywnie w przyzwoitej formie jeśli chodzi o zajęcia teoretyczne jak i praktyczne, Panowie bardzo dobrze wprowadzają w zakres wiedzy potrzebnej do wykonywania zawodu. Wybierającym się na kurs polecam poświęcać dużo uwagi na zajęciach, ponieważ zdobyta wiedza bardzo pomaga ukończyć pozytywnie szkolenie. Pozdrawiam Ekipę szkoleniowców !
Daniel Przybylski
Daniel Przybylski
2016-12-19T11:12:40+0000
Właśnie ukończyłem szkolenia na programistę i operatora CNC oraz CAD/CAM w firmie Numerika. Posiadam juz doświadczenie w CNC ale byłem zainteresowany zapoznaniem się ze sterownikiem Simens Sinumerik jak i wspomaganiem projektowania i wytwarzania CAD/CAM.Bardzo intensywna nauka na naprawdę wysokim poziomie,szczególnie chwalę sobie teorię z wykładowcą Grzegorzem,w wielu kwestiach rozwiał wiele moich pytań. Jego zajęcia sa prowadzone w taki sposób by intensywnie angażować kursantów do czynnego myślenia w kursie. Duża zaletą Numeriki jest prowadzenie zajec praktycznych przy realnych bardzo nowoczesnych obrabiarkach i róznych sterownikach. W mojej ocenie warto odbyć tam szkolenie,zdecydowanie polecam
Rowertoja Witam
Rowertoja Witam
2016-12-13T17:31:34+0000
Odbyłem kurs w grudniu, oceniam bardzo dobrze wiedza podana jasno i klarownie. 80 godzin wypełnione w całości niezbędną wiedzom potrzebną do opanowania podstaw CNC. Praktykę prowadzą ludzie którzy na codzie pracują na tych maszynach, małe grupy więc każdy ma okazje oswoić się z maszyną. Gorąco polecam dla osób rozpoczynających swoją przygodę z cnc jak i dla tych którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę.
Mateusz Czerwiński
Mateusz Czerwiński
2016-12-12T10:57:57+0000
Filip Stasiak
Filip Stasiak
2016-12-09T13:38:41+0000
Świetny kurs, polecam każdemu kto interstuje się tą tematyką lub stawia pierwsze kroki w świecie CNC. Wiedza przekazywana jest w bardzo przystępny sposób a jeśli mimo wszystko coś nie jest do końca zrozumiałe, zawsze można spytać prowadzącego, który objaśnia problematyczne dla nas zagadnienia.
Michał Wuszt
Michał Wuszt
2016-11-27T20:15:21+0000
Kurs CNC na najwyższym poziomie. Bardzo dużo przekazanej wiedzy popartej przykładami praktycznego jej wykorzystania. Przykłady omawiane krok po kroku tak żeby każdy mógł zrozumieć. Byłem pod wielkim wrażeniem wysokiej jakości części teoretycznej. Na praktycznych zajęciach pracowaliśmy pod nadzorem ale to my sami przygotowywaliśmy program dla obróbki detalu. Uważam że bardzo dobrze zainwestowałem pieniądze i każdemu polecam. Dziękuję załodze NUMERIKA za ten kurs i za całą wiedzę którą od Was otrzymałem. Pozdrawiam
Adrian Ferenc
Adrian Ferenc
2016-11-27T16:33:21+0000
Bardzo dobry kurs, bardzo dobrze przygotowana kadra. Zajęcia praktyczne fajnie zorganizowane.Wszystko ok.
Michał Krasowski
Michał Krasowski
2016-11-16T12:37:32+0000
Odbyłem kurs na programistę i operatora CNC i bardzo go polecam. Jeżeli ktoś nie miał styczności z tym tematem to część teoretyczna wyjaśnia krok po kroku jaka jest zasada pracy na maszynach CNC. Teoria jest przekazywana tak, że będzie można się szybko odnaleźć w pracy na różnych oprogramowaniach. Najważniejsza jest praktyka, więc na tym kursie wykonaliśmy już własne detale pod okiem osób z doświadczeniem w branży. Dodatkowym atutem była możliwość rozmowy z tymi osobami, ponieważ wiedzą oni na co uważać i jak usprawnić sobie pracę, więc jeszcze raz gorąco polecam :)
Artur Egiert
Artur Egiert
2016-11-06T14:28:07+0000
Kurs przeprowadzony w przystępny sposób. Korzystna cena kursu do ilości godzin. Kurs prowadzony intensywnie, bez zbędnych przerw. Szczególnie pomocne materjały wprowadzające do kursu z którymi można sie zapoznać przed rozpoczęciem kursu. Polecam.
Jakub Kaźmirek
Jakub Kaźmirek
2016-10-18T07:22:28+0000
Bardzo dobrze zorganizowany kurs. Dużo wiedzy podanej w bardzo przystępnej formie. Naprawdę ciężko byłoby się czegoś "czepić".
Wojtek Głuszek
Wojtek Głuszek
2016-10-05T12:13:51+0000
Obszerny kurs CNC został przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze. Zajęcia prowadzili nie teoretycy, a ludzie pracujący na co dzień na stanowisku operatora CNC. Dodatkowo bardzo małe grupy na zajęciach praktycznych pozwalają doświadczyć na czym polega praca operatorów CNC i z jakimi problemami się zmagają. Gorąco polecam :)
Marcin Piekarczuk
Marcin Piekarczuk
2016-09-24T10:19:05+0000
Marcin Marciniec
Marcin Marciniec
2016-07-30T15:17:22+0000
Z czystym sumieniem polecam firmę Numerika. Szkolenie przeprowadzone na dobrym sprzęcie, rzetelnie, solidnie i w bardzo fajnej atmosferze. Kurs CNC odbyłem i zapewne wrócę jeszcze na CAD CAM.
Rafał Leończyk
Rafał Leończyk
2016-07-24T10:34:22+0000
Bardzo profesjonalnie prowadzony kurs,polecam wszystkim kto chciałby pracować w przyszłości na cnc , profesjonalnie prowadzone zajecia teoretyczne i praktyczne polecam .
Damian Kaczmarek
Damian Kaczmarek
2016-07-20T17:20:38+0000
Ryszard Hałapacz
Ryszard Hałapacz
2016-07-18T13:39:58+0000
Polecam wszystkim. Z każdego ludzkiego prefabrykatu zrobią detal znający się zarówno na programowaniu jak i obsłudze maszyn numerycznych.
Adam Zapora
Adam Zapora
2016-07-18T10:55:51+0000
Kurs prowadzony był w sposób szczegółowy i zrozumiały. Profesjonalni prowadzący stworzyli przyjemną atmosferę do pracy. Jak najbardziej polecam.!!!
Artur Dziuba
Artur Dziuba
2016-07-17T07:51:43+0000
Fachowo przeprowadzony kurs. Cześć praktyczna prowadzona w taki sposób, że nie sposób nie zaliczyć egzaminu (chyba że ktoś bardzo chce) co do części praktycznej na uznanie zasługuje atmosfera oraz prowadzący, którzy świetnie przekazują wiedzę. Jeśli będę podnosił kwalifikacje to tylko u Was! Ps. ja już pracuje z maszynami ;)
Maciek Porębski
Maciek Porębski
2016-06-19T18:55:33+0000
Pełen profesjonalizm. Godne polecenia każdemu kto chce zacząć swoją przygode z CNC. Praca na prawdziwych maszynach nie na żadnych stołowych samoróbach. Część teoretyczna to istna esencja niezbędnej wiedzy w tej profesji.
Piotr Listwan
Piotr Listwan
2016-05-28T10:53:52+0000
Pełen profesjonalizm Polecam!
Artur Sperczyński
Artur Sperczyński
2016-05-24T13:00:16+0000
Kasjan Michalak
Kasjan Michalak
2016-05-04T16:17:13+0000
Bardzo dobrze zorganizowane zarówno dla osób, które pierwszy raz spotykają się z programowaniem (podstawowa wiedza) jak i dla tych z doświadczeniem (otwiera oczy na wiele problemów i niejasności). Ile wyniesiecie z kursu zależy też od was, jak się przyłożycie i ile powtórzycie ale Egzaminy do zdania bez problemów nie dlatego, że są łatwe ale dlatego że, jesteście do nich przygotowani, cała potrzebna wiedza jest wlana do waszej głowy. Warto!
Artur Dymek
Artur Dymek
2016-04-28T08:08:34+0000
Kurs spełnił moje oczekiwania w stu procentach, bardzo dużym plusem było prowadzenie go w sposób pozwalający zrozumieć temat nie mając wcześniejszego przygotowania z zakresu CNC oraz jakiejkolwiek wiedzy technicznej a dzięki zajęciom praktycznym i wiedzy zdobytej na tamtejszych maszynach, podejdę do innych maszyn tego typu bez obaw. Polecam
Łukasz Łukomski
Łukasz Łukomski
2016-04-26T16:42:06+0000
Szkolenie na wysokim poziomie, instruktorzy tłumaczą każdy szczegół i mają dużo cierpliwości. Polecam kurs w "Numerika" i pamiętajcie że najlepsza inwestycja, to inwestycja w siebie. Pozdrawiam
Bartosz Pabjan
Bartosz Pabjan
2016-04-26T16:36:26+0000
Polecam bardzo ;) wszystko na wysokim poziomie ;)
Paweł Chrobak
Paweł Chrobak
2016-04-25T10:21:12+0000
Kurs spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim którzy pragną zacząć przygodę z CNC.
Rafał Tymiński
Rafał Tymiński
2016-04-21T17:37:10+0000
Szkolenie spełnia oczekiwania i dobrze wprowadza w tematykę. Dużym plusem są zajęcia praktyczne (zadania), które dają możliwość sprawdzenia nabytej wiedzy teoretycznej w praktyce. Prowadzący wyjaśniają dosłownie wszystko!.
Jam Sylwester
Jam Sylwester
2016-04-15T07:55:21+0000
Kurs daje podstawy do zrozumienia zagadnień związanych z maszynami CNC i dzięki kontakcie z maszynami możliwość zastosowania ich w praktyce (nie to co na uczelniach).Późniejszy samorozwój jest już na tyle prosty że jak się wszystko zanotowało to jest się w stanie nauczyć wszystkiego :)
Robert Bielec
Robert Bielec
2016-04-13T19:13:53+0000
Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Jest to kurs dla osób które chcą nauczyć się programowania CNC. Część praktyczna bardzo intensywna i obfitująca w dużą ilość informacji. Kurs w 100% spełnił moje oczekiwania. Polecam!!!
Paweł Słowik
Paweł Słowik
2016-03-30T07:24:57+0000
Kurs na wysokim poziomie, indywidualne podejście do każdego kursanta. Miła atmosfera oraz szybka i konkretna obsługa w kwestiach organizacyjnych.Kurs prowadzony z naciskiem na indywidualne zapotrzebowanie zdobycia wiedzy w kierunku CAD/CAM
Radek Radek
Radek Radek
2016-03-22T12:38:04+0000
Kurs Operator-Programista CNC bardzo wymagający i wyczerpujący. W pełni gwarantujący zrozumienie problematyki CNC. Polecam dla tych, którzy dopiero rozpoczynają pracę z CNC jak i dla tych bardziej zaawansowanych.
Daniel Gola
Daniel Gola
2016-03-17T07:56:30+0000
Profesjonalny kurs i świetna atmosfera. Prowadzący posiadają ogrom wiedzy, którą w prosty sposób przekazują kursantom. Kurs spełnił moje oczekiwania w 100%. Organizatorzy udostępniają dużo materiałów do dalszej nauki. Polecam wszystkim zainteresowanym!!
Maciek Szczepański
Maciek Szczepański
2016-03-14T16:01:19+0000
Kurs spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim którzy pragną zacząć przygodę z CNC.
Kuba Szczepański
Kuba Szczepański
2016-03-14T15:34:54+0000
Profesjonalne podejście do klienta, zdobyta wiedza jak i umiejętności bardzo przydatne i wykorzystane w praktyce, ciekawi prowadzący. Moja ocena ogólna bardzo dobra!!! Polecam każdemu!
Paweł Kowalewski
Paweł Kowalewski
2016-03-06T20:13:58+0000
Jednym słowem profesjonalizm ! kurs dla "zielonych" jak i dla osób będących już w temacie obróbki skrawaniem. POLECAM ! ! !
Robert Tkacz
Robert Tkacz
2016-03-04T02:17:30+0000
W sposób merytoryczny przedstawiono na kursie prace z obrabiarkami CNC jak również praktyczne podejście do tworzenia detali. Polecam i jeszcze wracam po wiedze dotyczaca projektowania CAD CAM
Patryk Rygas
Patryk Rygas
2016-03-03T11:50:20+0000
Bardzo dobry i intensywny kurs. Wprowadzana jest duża ilość materiałów, które trzeba przyswoić, ale prowadzący robi to w bardzo przystępny sposób. Do tego świetna praktyka, która pozwala samemu poeksperymentować i rozwiązać niektóre zadania.
Piotr Krajewski
Piotr Krajewski
2016-02-29T09:43:54+0000
W 100% kurs spełnił moje oczekiwania. Teoria prowadzona świetnie. Mimo, że z CNC nie miałem wcześniej nic wspólnego, egzamin zdany bez problemu. Chłopaki od praktyki to klasa sama w sobie, ogrom wiedzy i doświadczenia, do tego zdolność jasnego przekazywania informacji i bardzo dobra atmosfera w czasie szkolenia. Kurs bardzo intensywny, ale na pewno było warto. Może jeszcze w tym roku wrócę na CAD/CAM.
Przemysław Jarząbek
Przemysław Jarząbek
2016-02-27T13:03:40+0000
Kurs zorganizowany bardzo profesjonalnie i dokładnie. Dzięki małym grupom i bardzo dobrze przygotowanym instruktorom każdy kto nie miał do czynienia z CNC jest w stanie nabyć podstawową wiedzę i umiejętności, które pozwalają na podjęcie pracy w tym fachu. Kurs jest również dla tych którzy posiadają już doświadczenie w tym kierunku, ponieważ pomaga on im rozszerzyć swoje możliwości i wiedzę na ten temat. Uważam, że na prawdę warto zainwestować w siebie po przez taki kurs:) Polecam!!
Piotrek Kropiński
Piotrek Kropiński
2016-02-23T21:20:04+0000
Zaczynam moją przygodę z CNC i ten kurs spełnił moje oczekiwanie. Zajęcia teoretyczne i praktyczne przedstawione w zrozumiały i ciekawy sposób. Instruktorzy cierpliwi i przyjaźnie nastawieni do kursantów. Polecam.
Krzysztof Tondel
Krzysztof Tondel
2016-01-27T17:50:04+0000
Profesjonalny i dobrze zorganizowany, przekazuje dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie CNC. Polecam każdemu bez względu na stopień zapoznania z tematem CNC.
Tomek Kobylański
Tomek Kobylański
2016-01-25T20:27:36+0000
Świetny kurs, zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób.
Sebastian Ornat
Sebastian Ornat
2016-01-21T16:26:44+0000
Super kurs polecam wszystkim którzy chcą sie czegoś nauczyć
Mariusz Spędzia
Mariusz Spędzia
2016-01-20T11:46:27+0000
Szkolenie spełniło moje oczekiwania, w 80 godzin zdobyłem konieczne minimum wiedzy do rozpoczęcia nauki zawodu operatora/programisty. Część praktyczna odbywała się w prawdziwym zakładzie produkcyjnym i pozwalała na komfortowe zapoznanie się z maszyną i sterownikiem pod okiem specjalisty.W zasadzie jedynym problemem z jakim się spotkałem była duża rozbieżność w poziomie grupy.
Maciej Misior
Maciej Misior
2016-01-19T10:17:43+0000
Doskonały kurs w 100% spełnił moje oczekiwania zarówno teoria jak i praktyka.Dość intensywnie lecz bardzo profesjonalnie przekazana wiedza Wielkie dzięki i POLECAM WSZYSTKIM
Rafał Semeniuk
Rafał Semeniuk
2016-01-18T19:47:28+0000
Gorąco polecam dla osób które chcą sie wzbogacić o wiedze w tematce obsługi maszyn CNC,jak i również poznanie technologi obróbki skrawaniem
Grzegorz Pawlak
Grzegorz Pawlak
2016-01-18T12:29:50+0000
Kurs bardzo bardzo interesujący. Wielki pozytyw:)Prowadzący bardzo otwarci, profesjonalnie podchodzą do tematu. Wszystko dobrze wytłumaczone na zajęciach teoretycznych, a praktyka to sama przyjemność. Można wykazać się kreatywnością w tworzeniu programów. Jeżeli ktoś chciałbym odbyć kurs CNC to tylko Wrocław i Numerika:)
Dam Ian Debicki
Dam Ian Debicki
2016-01-11T21:45:55+0000
Świetny kurs, zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób. Prowadzącym wyraźnie zależy, żeby każdy kursant zrozumiał przerabiany materiał i chętnie wyjaśniają, jeżeli ktoś nie rozumie. W części praktycznej po wyjaśnieniu zasad bezpieczeństwa i podstaw obsługi kursanci mogą wykazać się swoją kreatywnością i samodzielnością w programowaniu. Zdecydowanie polecam
Przemek Rozmanowski
Przemek Rozmanowski
2015-12-17T18:49:24+0000
Bardzo dobre szkolenie. Pomimo ośmiu lat pracy jako programista CNC poszerzyłem swoją wiedzę o nowe cenne informacje. Kadra podchodzi bardzo profesjonalnie do swojego zadania potrafiąc przekazać niezbędną wiedzę w sposób interesujący dla nowicjuszy jak i osób bardziej doświadczonych. Gorąco polecam każdemu kto chcę zdobyć podstawową wiedzę w dziedzinie CNC jak również osobom pragnącym uaktualnić i poszerzyć swoją wiedzę.
Rafał Fordoński
Rafał Fordoński
2015-12-16T18:34:39+0000
Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna stały na bardzo wysokim poziomie. Kurs bardzo intensywny, mam poczucie wykorzystania w 100% każdej spędzonej na nim godziny. Ogromną zaletą szkolenia są małe grupy, dzięki czemu prowadzący są w stanie poświęcić każdemu wystarczającą ilość czasu, odpowiadając na każde z postawionych pytań. Wielki plus za to, że podczas części praktycznej kursu musieliśmy zmierzyć się z prawdziwymi zleceniami klientów jednocześnie mając możliwość zaproponowania wykonania wymyślonych przez nas elementów. Szczerze polecam! Na prawdę warto!
Sebastian Jarzęczka
Sebastian Jarzęczka
2015-12-16T08:39:24+0000
Zdecydowanie polecam. O ile już po kursie teoretycznym jesteśmy w stanie obsłużyć maszynę, praktyczna część uczy sprawnego pisania programów i rozwiązywania realnych problemów związanych z wytwarzaniem. Każde pytanie, niepewność szybko znajduje odpowiedź - prowadzący podchodzą do uczestników indywidualnie.
Stanisław Adamczyk
Stanisław Adamczyk
2015-12-15T20:11:19+0000
Kurs intensywny, prowadzony rzetelnie. Zajęcie praktyczne odbywają się na nowoczesnych obrabiarkach. Kurs spełnił moje oczekiwania-polecam!
Patryk Kloc
Patryk Kloc
2015-12-14T18:23:39+0000
Kurs CNC godny polecenia. Pełen profesjonalizm osób prowadzących szkolenie zarówno część teoretyczną jak i praktyczną. Duża liczba godzin, szeroki zakres materiału i zorganizowanie grup po 5 osób przy każdej z maszyn dało możliwość płynnego przyswajania wiedzy. Wysoki poziom, polecam:)
Cezary Kośnik
Cezary Kośnik
2015-12-14T10:39:04+0000
Bardzo rzetelnie prowadzone szkolenie, część praktyczna obfitująca w ogrom wiedzy, część teoretyczna bardzo dobrze przygotowująca do pracy z maszynami.
Wiktor Wandzel
Wiktor Wandzel
2015-11-26T12:55:06+0000
Profesjonalny kurs. Polecam
Marcin Szatan
Marcin Szatan
2015-11-24T11:38:18+0000
Bardzo rzetelnie przeprowadzony kurs,ogrom wiedzy i bardzo profesjonalna kadra.Naprawde dobrze wydane pieniadze,szczerze polecam!!!
Damian Piecha
Damian Piecha
2015-11-23T17:47:53+0000
Bardzo polecam ten kurs CNC. Profesjonalny i intensywny kurs zarówno dla początkujących jak i dla osób pracujących na CNC. Czas na zajęciach teoretycznych jest całkowicie w 100% wykorzystany (krótkie przerwy i bardzo dużo materiału). Zajęcia praktyczne też są na wysokim poziomie. Panowie trenerzy są cały czas do dyspozycji i odpowiadają na wszelkie pytania. Wszystkie materiały na zajęciach teoretycznych i napisane programy na zajęciach praktycznych są udostępniane kursantom. Jednym słowem PEŁEN PROFESJONALIZM !!!Pozdrowienia dla instruktorów i trenerów.
Mirek Skarbek
Mirek Skarbek
2015-11-19T21:31:01+0000
Szkolenie dało mi tego czego oczekiwałem. Zapoznałem się z podstawami obróbki skrawaniem, dzięki czemu powiększyłem moje kwalifikacje. Czas spędzony w centrum dał mi do zrozumienia, że to praca przyszłościowa. Warto było zainwestować :)
Waldemar Sarbinowski
Waldemar Sarbinowski
2015-11-18T17:49:35+0000
Kurs profesjonalnie przygotowany całkowicie spełnił moje oczekiwania. Uważam że przy tej ilości godzin została przekazana maksymalna ilość informacji i do tego bardzo miła atmosfera :-) Pozdrawiam
Michał Adamek
Michał Adamek
2015-11-16T16:17:10+0000
Poziom szkolenia na bardzo wysokim poziomie. Zajęcia są bardzo dobrze zorganizowane i przygotowane. Prowadzący są nastawieni bardzo pozytywnie do kursantów, można pytać o wszystko i żadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi. Kurs doskonale uzupełnia wiedzę ze studiów, ale również przedstawia praktyczne rozwiązania realnych problemów. Co najważniejsze część praktyczna nie ustępuje poziomowi części teoretycznej. Na praktyce korzysta się z bardzo dobrego i nowoczesnego sprzętu. Dzięki temu że kurs jest bardzo intensywny jesteśmy wstanie poznać maszyny na tyle by zrozumieć jak działają oraz ustrzec się przed często popełnianymi błędami. Szczerze polecam ten kurs gdyż jest niesamowity pod względem możliwości zdobycia wiedzy teoretycznej i praktycznej. POLECAM!!! POLECAM!!! POLECAM!!!
Michał Majewski
Michał Majewski
2015-11-15T18:53:12+0000
Szkolenie jak najbardziej godne polecenia. Kurs bardzo intensywne wart swojej ceny dzięki któremu podniosłem swoje kwalifikacje. Dzięki szkoleniu moje zainteresowania tematem CNC wzrosło, że w przyszłości podejdę do szkolenia w Numerika na Programiste CAM.
Michał Ożga
Michał Ożga
2015-11-15T16:22:27+0000
Profesjonalne szkolenia, teoria jak i praktyka na bardzo wysokim poziomie. Polecam!
Tomasz Poliszczuk
Tomasz Poliszczuk
2015-11-03T09:24:12+0000
Profesjonalny kurs. Zajęcia teoretyczne jaki i praktyczne na wysokim poziomie. Prowadzący potrafią w sposób zrozumiały przekazać swoją wiedzę. Polecam każdemu kto chce zrobić tego typu kurs.
Andrzej Barbacki
Andrzej Barbacki
2015-11-01T09:11:49+0000
Kurs prowadzony bardzo rzetelnie, w sposób który pozwala na wyrównanie poziomu w grupie uczestników, w sposób zrozumiały przekazywana teoria, dobrze skonstruowane prezentacje i dobrana literatura. Zajęcia praktyczne prowadzone w sposób pozwalający na poznanie maszyn w jak najlepszym stopniu. Szczerze polecam, sam wrócę na kurs CAD/CAM .
Ariel Król
Ariel Król
2015-10-22T20:19:31+0000
Kurs przeprowadzony rzetelnie i jednocześnie wystarczająco przejrzyście. Z każdą minutą coraz ciekawiej. Teoria i praktyka właściwie w jednym miejscu (50m), więc nie było problemów z dojazdami. Zdecydowanie polecam. Pozdrowienia dla całej kadry oraz grupy :)
Kamil Winiarski
Kamil Winiarski
2015-10-22T17:18:48+0000
Polecam !!! Pełen profesjonalizm. Bardzo duża ilość materiału do przyswojenia ale doświadczona kadra prowadząca zawsze służąca pomocą zarówno w części teoretycznej jak i praktycznej. Praktyka na nowoczesnych obrabiarkach CNC które robią wrażenie. Jeszcze raz serdecznie polecam i pozdrawiam ekipę prowadzącą.
Darek Poradowski
Darek Poradowski
2015-10-21T17:41:40+0000
Ukończyłem kurs operator-programista cnc i jestem bardzo zadowolony z przebiegu szkolenia. Z wiedzą którą tam zdobyłem śmiało mogę kontynuować moja przygodę z CNC.
Rafał Mańczyński
Rafał Mańczyński
2015-10-21T17:34:51+0000
Profesjonalne podejście, bardzo przyjazna atmosfera, przejrzysty sposób tłumaczenia. Praktyka na wysokim poziomie oraz wykwalifikowana kadra. Polecam!!!!
Dariusz Kabaciński
Dariusz Kabaciński
2015-10-21T13:47:20+0000
Zdecydowanie polecam, Fachowo, profesjonalnie, rzeczowo, sympatycznie, bez nadęcia, Duża pomoc ze strony prowadzących zarówno części teoretycznej jak i praktycznej. Część teoretyczna zorganizowana w nowoczesnych warunkach, praktyczna również przy nowoczesnych obrabiarkach. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam wszystkich instruktorów.
Martin Qucper
Martin Qucper
2015-10-21T06:54:08+0000
Witam :) Jestem świeżo po szkoleniu i polecam każdemu kto jest takim kursem zainteresowany.Kadra szkoleniowa dużo pomogła w przedstawieniu podstaw CNC.Materiały przygotowawcze otrzymacie poczta elektroniczną przed podjeciem kursu.Goraco polecam !!! Pozdrawiam uczestników kursu i kadre szkoleniową :D
Beniamin Pawulski
Beniamin Pawulski
2015-10-15T17:13:42+0000
W terminie od 1 do 5 sierpnia bieżącego roku brałem udział w kursie CAD/CAM w celu nabycia umiejętności w kierunku projektowania części i całych zespołów jak i dokonywania symulacji ich obróbki w kolejnych programach inżynierskich a także pogłębienia wiedzy na temat obróbki skrawaniem. Jako student III roku Politechniki Poznańskiej na kierunku Mechanika i Budowa Maszyn mogę śmiało stwierdzić, że jest to kurs dla osób mające podobne zainteresowania i chcące się kształcić właśnie w tym kierunku tj. Inżynieria Mechaniczna. Jeżeli chodzi o samo prowadzenie zajęć to również jestem zadowolony. Jasne i przejrzyste tłumaczenie krok po kroku co należy zrobić jak i miła atmosfera sprawiła, że ocena nie mogła być inna jak 5 gwiazdek. W przyszłości będę chciał na pewno wziąć również udział w kursie CNC, spodziewając się podobnych efektów. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę NUMERIKA jak i prowadzącego pana Dawida :)
Wojtek Nowak
Wojtek Nowak
2015-09-08T19:57:06+0000
POLECAM WSZYSTKIM . PRZED KURSEM NIE MIALEM POJECIA NIC O CNC. PO KURSIE ,,LIZNOŁEM'' TROSZKU WIEDZY I ZNALAZLEM PRACE I DALEJ SIE UCZE W TYM KIERUNKU. KURS WARTY SWOJEJ CENY CHLOPAKI NAPRAWDE PRZEKAZA NIEZBEDNA WIEDZE . MATERIALY SZKOLENIOWE I MASZYNY NA PRAKTYKACH NAPRAWDE NA DOBRYM POZIOMIE. POLECAM I DZIEKUJE
Aleksy Drywien
Aleksy Drywien
2015-09-04T09:01:03+0000
Zdecydowanie polecam kurs. Ogromny zakres wiadomości teoretycznych i możliwość sprawdzenia ich w praktyce. Prowadzący sporo wymagają i profesjonalnie podchodzą do rzeczy.
Bartek Kowalik
Bartek Kowalik
2015-09-01T09:30:49+0000
Polecam każdemu kto planuje rozpocząć prace w tym zawodzie.
Daniel Drozd
Daniel Drozd
2015-08-26T13:49:49+0000
Gorąco polecam!!! Szkolenie od A do Z na najwyższym poziomie, osoby prowadzące w pełni profesjonalnie a zarazem z wielką pasją podchodzą do swojej pracy znajdując odpowiednią ilość czasu dla każdego z kursantów. Jeszcze raz gorąco POLECAM !!!!
Mateusz Kuras
Mateusz Kuras
2015-08-26T09:13:37+0000
Polecam!!! Szkolenie pod względem merytorycznym jak i praktycznym przygotowuje kursanta do podjęcia pracy w zawodzie, a zdobycie certyfikatu TUV NORD po tym szkoleniu nie stanowi większego problemu,,
Paweł Bełdyk
Paweł Bełdyk
2015-08-23T21:24:06+0000
Łukasz Schweigstill
Łukasz Schweigstill
2015-07-31T16:14:43+0000
Kurs jak najbardziej godny polecenia. Przez cały czas trwania bardzo sympatyczna atmosfera i profesjonalnie podejście do tematu. Pan Dawid wszystko doskonale tłumaczy a w razie kłopotów ze zrozumieniem chętnie pomaga w lepszym rozumowaniu. Człowiek godny podziwu. Zajęcia praktyczne przebiegały wzorowo. Tak jak na teoretycznych zajęciach wszystko skrupulatnie dokładnie tłumaczone. Bardzo pozdrawiam Pana Olka. Równy gość z niego i potrafił bardzo dobrze tłumaczyć czynności językiem technicznym ;) Z czystym sumieniem polecam kurs każdemu zainteresowanemu, ponieważ miło spędzi czas i przy tym zdobędzie lepsze kwalifikacje w przyszłym zawodzie ;)Serdecznie pozdrawiam.
Michał Morawiec
Michał Morawiec
2015-07-31T07:39:41+0000
Kurs świetny. Podejście wykładowcy i trenerów indywidualne do każdej osoby. Wszystko przedstawione bardzo dokładnie oraz przedstawione możliwości z jakimi można się spotkać w dalszej pracy. Kurs warty swojej ceny.
Maciej Wiatr
Maciej Wiatr
2015-07-27T16:29:08+0000
Szkolenie w Numerika to zdecydowanie najlepszy wybór! Prowadzący naprawdę z pasją przekazują swoją wiedzę i doświadczenie i co bardzo ważne podchodzą do każdego kursanta indywidualnie tak aby każdy zrozumiał trudne zagadnienia związane z CNC. Samo szkolenie dość intensywne ale warte swojej ceny gdyż dzięki wszystkim wiadomościom mogłem zdać egazamin na certyfikat TUV, który z pewnością pomoże w znalezieniu pracy. Dzięki Numerice moje zainteresowania tematem CNC na tyle wzrosło, ze już od przyszłego tygodnia przystępuje do szkolenia CAD/ CAM i jestem przekonany, że będzie ono przeprowadzone w równie ciekawy i zrozumiały sposób. POLECAM!
Jonatan Kacperski
Jonatan Kacperski
2015-07-26T14:27:56+0000
Numerika to trafny wybór wśród tego typu kursów. Zarówno cześć teoretyczna jak i praktyczna jest prowadzona profesjonalnie a wiedza jest przekazywana w sposób zrozumiały. Prowadzącym zależy na tym żeby nauczyć kursantów możliwie jak najwięcej! .
Łukasz Dywan
Łukasz Dywan
2015-07-20T12:22:05+0000
Zdecydowanie polecam kurs. Prowadzony dokładnie i intensywnie. Trenerzy jak i prowadzący podchodzą indywidualnie do każdego. Szkolenie warte swojej ceny i dojazdu z każdego miejsca w Polsce.
Wierz Bix
Wierz Bix
2015-06-28T08:00:04+0000
Bardzo intensywne, bardzo męczące i bardzo efektywne szkolenie. Polecam.
Jan Pateusz
Jan Pateusz
2015-06-01T16:33:22+0000
Bardzo intensywne i dobrze przygotowane szkolenie! Dowiedziałem się wielu ciekawych i przydatnych rzeczy, program przeprowadzony profesjonalnie i starannie co się dziś rzadko zdarza. Polecam wszystkim chcącym podnieść swoje kwalifikacje oraz umiejętności!
Paweł Zabawa
Paweł Zabawa
2015-05-26T20:28:43+0000
Mega szkolenie :-) wysoki poziom nauczania teoretycznego i mistrzowski praktycznego ;-) polecam wszystkim początkującym jak i zaawansowanym programistom i operatorom CNC :-D pozdrawiam
Patryk Bizmut Hassa
Patryk Bizmut Hassa
2015-05-25T10:30:21+0000
Szkolenie Super!! Polecam wszystkim zainteresowanym, nie wahajcie się, wiedza jaką uzyskacie na szkoleniu da wam wiele możliwości. Przekaz informacji na szkoleniu teoretycznym mocno utrwala się w naszej głowie. Zajęcia praktyczne na nowoczesnym sprzęcie a Panowie operatorzy, którzy uczą na tych zajęciach na prawdę potrafią na wesoło bez nerwów nauczyć nas obsługi maszyn CNC
David Komarnicki
David Komarnicki
2015-04-30T15:21:27+0000
Super szkolenie, wiedza przedstawiona w sposób profesjonalny, dzięki czemu ze zdaniem egzaminu TUV NORD nie było problemu. POLECAM!
Piotr Nowak
Piotr Nowak
2015-04-27T14:20:47+0000
Bardzo konkretnie i profesjonalnie, ogrom informacji teoretycznych, pracy na symulatorach i przy prawdziwych obrabiarkach świetnie rozłożony na 80 intensywnych godzin kursu. Również Polecam !
Jan Krawczyk
Jan Krawczyk
2015-04-26T15:59:55+0000
Po odbyciu szkolenia mogę powiedzieć tylko jedno:intensywny, rzeczowy, profesjonalnie prowadzony. Gdybym musiał, wybrałbym się jeszcze raz. Cześć teoretyczna przedstawiona jest w sposób prosty i zrozumiały dla wszystkich, a praktyczna odbywa się na nowoczesnych maszynach z pomocą ludzi na co dzień pracujących na nich.Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to nie ma co się zastanawiać, tylko iść i zdobyć przydatne umiejętności.
Robert Pukownik
Robert Pukownik
2015-02-16T20:45:02+0000
Szkolenie oceniam bardzo dobrze , dużo informacji przedstawionych w bardzo wyczerpujący sposób zarówno w teorii jak i praktyce. Szczerze polecam Numerike każdemu , kto chce w tej branży się kształcić.
Wojtek Krawczyk
Wojtek Krawczyk
2015-01-30T18:55:29+0000
Grzegorz Konik
Grzegorz Konik
2014-11-23T10:46:50+0000
Kacper Raś
Kacper Raś
2014-11-21T11:50:02+0000
Szkolenie oceniam jako bardzo dobre
Piotr Biernat
Piotr Biernat
2014-10-10T10:44:29+0000
Dawid Czesław Zając
Dawid Czesław Zając
2014-10-06T09:15:42+0000
Bartłomiej Sabat
Bartłomiej Sabat
2014-09-08T17:48:13+0000
Zbyszek Gwizdowski
Zbyszek Gwizdowski
2014-09-04T03:54:30+0000
Zobacz dalsze recenzje

Dane firmy

ul. Strzegomska 138
54-429 Wrocław
NIP 7521436241

+48 71 307 36 80

Copyright © Numerika.pl 2014 - 2017, All Rights Reserved